Tuesday, January 2, 2024

Magic Road - Christmas Time!

Christmas Time! (Magic Road, Poola) prk 0,44 l. alc 10,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 3,46

Tootjainfo: "Colab with Hos Rune
Pastry Stout inspired by Brunkage, a Danish cake. Dark beer fully loaded with taste and aroma with the addition of orange peel, cinnamon, almonds and spices, the sweetness of which is complemented by brown sugar and lactose"

Keskmist kasvu purk, sildil kuuse-ehted. Vähene pruun vaht kaob lennult. Õlle värvus - kuurialusemust. Aroom - magus piparkoogitainas, kus nelk kipub kõike varjutama.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus, suisa siirupine, kuid samas mitte tekstuurilt. Keskmaitse - ansiisine, muskaadine, nelgine. Lõppmaitse - apelsinikoor, täpsemalt sellest tehtud tsukaad. Järelmekk - magus-hapu hõõgveiniliks ja vürtsikas jõulusegu.

Jõulu-arusaamatus. üle-kümnekraadise impsina ei kõneta see kraam kohe ikka üleüldse mitte. Ei keha, ei rösti, ei soojust. Jõulumaitseainete üleküllastunud lahusena kõnetab vägagi, aga seda lollakalt ülevõllisel moel. Kulme kergitama ja õlgu kehitama panev jõuluväärastus!
---
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment