Monday, January 30, 2017

Headbanger


Headbanger (Kingpin, Poola) pdl 0,5 l. alc 8,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang 61 punkti

Tootjainfo: "Headbanger is a strong and distinctive Imperial IPA with a solid malty backbone, and a blend of seven American hops that pack a solid punch of pungency and aroma. We’ve partnered with our friends from a crossover thrash band Tester Gier to come up with this beer."

Keskmist kasvu pudel, pruulikoja tunnussiga on seekord varustatud lõuahabemega. Valge vaht täidab pool klaasi, vajudes küll ära, kuid jättes tiheda vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne merevaik.

Oijummel, kui mõnus see aroom on! Karamell, rosinad, kuivatatud aprikoosid, kuusevaik, kuldne hein, kalasoomused ja muru.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magusakas-mõrkjalt puuviljane. Keskmaitses lahvatab suus mango ja passionvilja, aprikooside ja männiokaste kaskaad ... õhuline ja karamelline, veidi torkiv ja suursugune. Lõppmaitses leidub apelsinikoort ja ananassi, greibimahla segamini kanarbikuga. Järelmaitse on mahlane, karameljas, mõrkjas ja kauakestvalt karge.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe! Arumaeisaa, mille eest seda tegelast RB's nii madala hinnanguga õnnistatakse? Seesinane klaasitäis on ju IPA'de karameljasema otsa oivaline esindaja! Pakkuda koos meloniviiluga.
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment