Sunday, January 29, 2017

Shock Series: !!!PA: Simcoe & Mosaic


Shock Series: !!!PA: Simcoe & Mosaic (To Øl, Taani) pdl 0,33 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang 77 punkti

Tootjainfo: "Style: Triple IPA
Malts: Pilsner, Munich, Flaked Oats, Cane Sugar, Cara Red
Hops: Simcoe, MosaicThis is the first of our new SHOCK series, where we will produce IPA’s, IIPA’s and IIIPA’s with the same ABV, malt and yeast profile (generally) and we will change the hop compositions each time. We realised we missed playing around with hops, when To Øl began we were a very hop forward brewery, so this is our way of getting our noses green again! The first release is ‘!!!PA: Simcoe & Mosaic’, and is a 13% Triple IPA brewed with Simcoe and Mosaic to produce one fierce, intense hoppy f*cker"

Väike lihtne pudel, silt on tulvil täis sümbolite jura :) Kollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - kirkalt punakas-oranž. Aroom on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii võimsalt esitletud tripel-IPA kohta üllatavalt leebe, kuigi selles on apdrikoosidžemmi tihkust ja mingit rasket parkunud vaigust kõuekõma, mis siiski lubab elamust. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja tihkelt vaigune ... seedrivaigune. Soe ja kipitav. Soe virsikuseeder.

Keskmaitse. Ohsapoiss. Keel keeratakse hetkega kolmekordseltr rulli! Vastuhakk on välistatud. See elajas pigistab su keele nupuvõtesse ja viskab toore jõuga üle turja. NÄTAKI kukud sa selg ees vaigulompi. 

Lõppmaitse. Ohhhhhkurrrrrrat. See on ogar. Kuuekordselt ülevõlli. Alkohol võimendab maitsetajud sinnamaani, et võtab silme ees mustaks ... kas sellesse humalahunikusse üldse vett on lisatud? Kui siis ehk ananassimahla ja greibisiirupit?

Järelmaitse. Seda pole vana Gambrinus veel tundnud, et maitsenäsakesed heitunult käed üles tõstavad ja rämedalt ründava alkohumala ees nii sügavale taanduvad. Virsikud ja seeder on omavahel nii sügavasse ühtesse astunud et see on ilmselgelt mingite seaduste vastu.

EI TULE KOKKUVÕTET! See vedelik siin klaasis ei ole hea. Ja ta pole ka halb. See ON OGAR, KUUEKORDSELT LOLLAKAS. Käsitleda tuleks teda kummikinnaste ja kaitseprillidega. 
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment