Monday, January 30, 2017

Pyynikin White IPA


Pyynikin White IPA (Pyynikin, Soome) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Raebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 44 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke vahel): "The EBU 50. Fire Varma thirst quencher. Under the California sun done a lot of good. This beer to refresh the mind and the soul. A generous quantity of wheat and The hops give the West Coast beaches to your living room. Also the Draught version sold at 6.0% shouldnt be put under this entry."

Väike lihtne pudel, must-valge sildikujundus. Valge vaht täidab pool klaasi, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on leebelt magusakas-hapukas, linnaseline, biskviitjas, põgusa sidrunheina puudutusega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on huvitaval kombel pigem saisoni kui IPA't meenutav, selline magusakas-vürtsikas, vaid vähese mõrkjas-hapuka alatooniga. Lõppmaitses tugevneb mõrkjus, kuid ühtlasi ka belgiapärane magusakas puuviljane vürtsikus. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, sädelev ja mõnusalt kirgas.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga Väga hea ja mängulise buketiga rüübe, mis pigem meenutab küll humalast saisoni kui nisu-IPA't ... kuid see stiilist möödaminek ei riku joogi üldmuljet, Pakkuda koos hallitusjuustuga.
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment