Thursday, January 12, 2017

Kolmekordne


Kolmekordne (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "A juicy-sweet hop bomb of a beer with three times the strength and the hops, brewed with El Dorado, Mosaic, Citra and X-431 hops"

Väike lihtne pudel, abstraktne must-valge sildike. Sentimeetrine valge vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt tumekuldne merevaik. 

Aroom - juba kaugelt lööb ninna Citrale omane kerge kassipiss :) Oi ärge ehmatage, õiges tasakaalus olles on see mustsõstra/kassipissi/loomakarva segune vängus vägagi meeldiv, pannes humalapea sumisema. Lähedalt nuuskides on aga lõhnapilt soooootuks teine - tonn päikesesooje virsikuid, üleküpsenud kiivid, täisküps arbuus, melon ja papaia laotub mööda tuba ja nina laiali nagu mõnulev kass päikeselaigus. 

Esmamekk. Ohhhhh. Raske ja õnnis on see puuviljakoorem kanda. Kolm kilo kuldseid rosinaid, mis on laotatud mustsõstra lehtedele. 

Keskmaitse. Päikesepaiste verandal. Kiiktool. Pehmed paljad päkad põntsuvad põrandal, kui väike naeratav ingel ulatab sulle ananassiviilu, mis on kastetud männivaiku. 

Lõppmaitse. Mesi. Mõrumesi. Mõrumesilase unistus päevalilledest ja kanarbikust. Ja rosinad. Sõrmeotsa suurused rosinad. Mõrumõnusad.

Järlemekk. Eukalüpt. Huvitav kuidas maitseb eukalüptimesi. Vean kihla et siga-kägu-hästi.

MEEEGAAA. See kraam on hullult ja ogaralt ja täpselt disainitud selleks et vana Gambrinust vaimustada. Vaikige ja mekkige, mu head hullud semud. Põhjala poisid on jälle ühe hulluse valmis keevitanud. 
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment