Monday, January 16, 2017

Orange Unicorn Saison


Orange Unicorn Saison (Bevog, Austria). prk 0,33 l. alc 6,3 %vol Ratebeeri liigimääratlus: "Saison" ja hinnang on 86 punkti

Tootjainfo: "This is our first take on belgian style beer and the outcome is a perfectly balanced, orange flavoured beer, brewed with organic oranges."

Väike purk, sildikujundus on veidi napakas :) Vahtu purtsub purgi avamisel ning see täidab püsiva tiheda tordina absoluutse enamiku klaasist. Õlle värvus - veidi uduselt kollane. Aroomis on lisaks saisoni magusale vürtsikusele ka pisut tsitruselist mõrkjust.

Esmamekk on kuidagi ootamatult kergepoolse kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse muutub tihkemaks, mõrkjamaks, meenutades ehedalt üht hiljuti maitstud uut pomelolaadset tegelast. Lõppmaitse toob esile belgiapärast magus-hapukat puuviljasust, karamelli ja virsikuid. Järelmekk asetub mõnusa vürtsikusega omale saisonile omasele kohale.

Keskmise kehaga, ülekarboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga Väga hea tasandi rüübe. Saisone on paremaid. Apelsini lisamine ei anna sellele joogile just palju juurde. Kuid kokku ikkagi üsna meeldiv klaasitäis. 
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment