Wednesday, January 4, 2017

Pokainu Mežs


Pokainu Mežs (Labietis, Läti). pdl 0,33 l. alc 11,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Barley Wine" ja hinnang 93 punkti.

Tootjainfo: ""Magic Forest"
A malty barley wine with distinct caramel backbone, that evens out the high alcohol content and the resinous bitterness of wild rosemary, pine spruce and Centennial hops. Perfect for further aging.
IBU 49"

Kaunikujuline väike pudel, tehnilise disainiga sildike. Sõrmepaksune tumekollane vahukiht püsib mõnda aega. Õlle värvus - kirkalt küpsepunane. 

Aroom. Ohhh kui hella sõnumi saadab see jook juba kaugelt su sõõrmeisse. Portvein ja rosinad. Lähedalt tuleb kohale ... männivaik! Kas need kodaniku panidki männiokkaid odraveini sisse? Või on see nüüd ikkagi kuusevõrse ... aga no mis vahet, see lõhn on lihtsalt vaimustavalt hea. Niimoodi nina klaasis võiks istuda väga kaua, kui ainult hüperventilatsioonist pea ringi käima ei hakkaks.

Esmamekk. Oimaeivõi! Rosmariin! Rosmariin odraveinis!?!?!?! Issssver kui hea! Jah, alkohol torgib, aga las ta torgib, sest see maitse on sensatsiooniliselt hea!

Keskmaitse. Nomidavärki. Kuusevõrsesiirup! KESSSSE NII TEEB! Oikurja kuidas see vanale Gambrinusele meeldib! 

Lõppmaitse. Kolm kilo rosinaid taruvaigu ja männiokstega. OOOOGAAAR!!! 

Järelmekk. Nüüd laseb see lollakas elajas end külili ja lõõtsutab veidi peale suus ringi kappamist. Soe ja rammestunud, vaigutilkadega kaetud ja eukalüptiline. Kamper voolaku su soontes.

Eeeeee. Oi vaata niiiiimoodi pole vana Gambrinust ammu üllatatud. See on ogar. Vaimustavalt ebanormaalne. Nii et kokkuvõtet ärge oodakegi. Jebentidušu. Matahansedaveel!
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment