Thursday, January 26, 2017

Pyynikin Saison


Pyynikin Saison (Pyynikin, Soome) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratbeeri liigimääratlus: "Saison" ja hinnang 46 punkti. Tõsi küll, purgil on kirjas "dark red ale with rowan berries"

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "
Pyynikin Saison bring the northern French countryside elonkerjuuajan beer born in the tradition of the beer available in Finnish.
Saison 5.5% is unfiltered, light, fruity, acidic and slightly peppery and spicy refreshing thirst quencher.
gorgeous maalaishiiva used in the beer brings to his own dimension to the full.
Malt: Wheat, Pils
Hops: Saaz
Food combination: grilled chicken, salads, sausages.
EBU 18"

Väike lihtne pudel, kauni sini-valge ornamendiga sildike. Erkvalge hõre vaht täidab kolmandiku klaasist ja kaob valjul kahinal. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroomis on belgia heleda eili puuviljasust ja saisonipärmi vürtsikust ... kuid see on kokku kuidagi vesine.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakas-vürtsikas. Keskmaitses võimendub vürtsikas pool, kasvades üle üsna mõrkjaks sädeluseks. Lõppmaitses tuleb esile kuldset heledat kuivatatud virsikut ja rosinaid. Järelmekk  taanbub jällegi kergeks, kuid see-eest mõnusalt ja ergult vürtsikaks.

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsika buketiga Väga heal tasemel rüübe. Mõningane vesisus küll tiba häirib, kuid kui võtta seda kui suhteliselt lahjat joogiõlut, siis on siin mürtsu ja särtsu nii et vähe pole.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment