Wednesday, January 25, 2017

Birthday Bomb!


Birthday Bomb! (Praire, USA) pdl 0,33 l. alc 13 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 100 punkti!!!

Tootjainfo: "Birthday Bomb! was conceived to celebrate three wonderful years of experimentation and fun loving flavors like the current incarnation with caramel sauce. Made in house by our brewers with nothing but black gloves and a propane tank. The rest is the complex mix of hops and malt with a healthy dose of the signature coffee and spices. You know exactly what we’re talking about."

Eeee ... karamellkaste, mis on valmistatud mustade kinnaste ja propaaniballooni abil?

Väike pudel, sildil ... hmmm ... no väga kummaline multikaline seltskond plahvatanud tordi ümber. Sügav-tumepruun vaht kaob kiirel sahinal olematuks. Õlle värvus - noh otse loomulikult jäägitult must.

Aroom. Ohtaevas. See on küll kohvi, aga kuidagi ... noh kuidagi ebatavaline. Justkui võtaks ise rohelisi kohviube ja hakkaks neid röstima, aga seda otse pliidiplaadil, mida ei ole mitu kuud kuumaks aetud! Siin on tolmu ja vaiku ja kohvi-estreid ja kuumenenud õli ja ... noh kas te olete kunagi pannud küdema kaua seisnud pliiti? Vot see malmplaat lõhnab kuumenedes täpselt niimoodi!

Esmamekk. Mulksti, tahab üllatunud rõõmuturtsatus läbi õllesuutäie välja tulla! See on kookmagus. Šokolaadikookmagus! Ploomikeedisega šokolaadikook ja Dormeo küpsis.

Keskmaitse. Mõnõnõnõnõnnnnnna! Ploomikook. Ploomimarmelaad mandlišokolaadis. Mandlitükikestega kaetud šokolaadivõõp vaniljejäätisel.

Lõppmaitse. Mandli-koore-vanilje-liköör. Ja korraga saab sellest mopp ... noh teate küll, BBQ kaste, millega aeglaselt küpsevat liha mopitakse. Selline kergelt kõrbemise äärele jõudnud lihakaste, milles põhirolli mängib mustikamoos koos kreegiveiniga, kuid - uskuge või mitte - sellesse on juba jõudnud seguneda ka täisküpse liha mahlad!

Järelmekk. Tšilli! EI siin ei ole tšillit. Vist. Aga no on ka samal ajal! Šokolaaditšilli. Kardemonisai, mille sa kastad BBQ-liha vanni, püüdmaks rammusat vürtsikat leemekest. No kesssse normaalne inimene niimoodi teeb? Vana Gambrinus järgmine kord teeb, ja kohe miktu korda järjest!

MEGA! See Asi On Megahea! Oivaliselt ja ogaralt meeliväänav. Vaimustav. Lihtsalt vaimustavalt ülevõllikas. Ja seega kokkuvõtet te ei näe. Sest ... ah mis ma siin põhjendan. Lihtsal vaikselt mulksun õndsalt ja ei kirjuta enam.

-------

pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment