Monday, April 8, 2019

Alpha Inception


Alpha Inception (Oakham, UK). prk 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeer liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,38 punkti

Tootjainfo: "Pale amber with a light malty base and powerful citrus hops. Brewed with five hops from the West Coast of the USA: Columbus, Simcoe, Citra, Amarillo, Centennial"

Väike purk, sildil humalateadlane. Erkvalge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on õrnalt vaigune, mõrkjasmagus ja tsitruseline.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja vastupiudiselt leebele lõhnale üsna tugevalt mõrkjas-magus. Keskmaitse nihkub ära hapukas-mõrkjasse, punase greibi taolisse mahlasusse. Lõppmaitse naaseb mõrkjas-magusasse külge ja lausa üllatab oma atsaka kehakusega. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, väga karastav ja turgutav.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe! Mõrkjas-mahlase otsa IPAde suurepärane esindaja, mille leebevõitu lõhn ei ennusta kuidagimoodi seda korralikku maitselatakat.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment