Sunday, April 7, 2019

Coconuts


Coconuts (Lervig, Norra) pdl 0,33 l. alc 12,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang 99 punkti!!! Untappd ütleb "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,19 punkti.

Tootjainfo "Coconut Imp. Stout, brewed with vanilla, maple and coconut to create a bounty bar explosion in a beer. This is a humongous chocolatey stout with tons of character from massive amounts of chocolate and toasted malts to back up the generous amount of toasted coconut and finished off with a bit of vanilla and maple syrup. Of course its more of a dessert than a beer, why not? craft beer is dead. We killed it with vanilla!"

Väikest kasvu purk, silt on karvane ja judisev. Tumepruun sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - tökatmust. 

Aroom. Bounty! Ongi Bounty! Või õigemine BO-BO-BOUNTYYY! No kookos kuubis ja šokolaadis! Kas seda on võimalik ilma essentsita saavutada?

Esmamaitse. Vanillitõrv. Kookosbituumen. Shokolaadilaava.

Keskmaitse. Jämejumal. Jämemujal. Mujal. Kuskil mujal on vähem magus, aga siin on VÄGA. Aga õnneks seda tasakaalustab üsna jõuline hapusus, mis küll pole Bountyle omane, aga päästab diabeedist!

Lõppmaitse. Kuramuse ideaalilähedane tasakaal magusa, hapu ja mõrkja vahel, kusjuures kõiki neid sõnu tuleks kirjutada läbiva suurtähega ning kuuekordselt suurendatu shriftiga!

Järelmekk. Jeeeeeriku pasun, et mitte öelda rohkemat. Oikuram kui suur on see klaasitäis - kordades suurem kui väljast paistab!

KURAMUSE GENIAALNE! Tõsi küll, kõva kahtlus vaevab, et kas Lervig pole mitte läinud Omnipollo teed ehk hakanud oma õllesid essentsidega tuunima. Aga igatahes. IGATAHES MA ÜTLEN! Ja siis kordan. Bounty kontsentraat!!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment