Thursday, April 4, 2019

Best Friend


Best Friend (Oakham, UK). prk 0,33 l. alc 4,2 %vol. Ratebeer liigimääratlus: "IPA - Session" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja 3,25 punkti

Tootjainfo: "Pale gold with tropical fruit flavours and a light bitterness. Brewed with two of our favourite hops Simcoe and Cascade, we believe these hops are best friends."

Väike purk, sildil pahur karu. Erkvalge vahukiht täidab üle poole klaasist ja püsib mõnda aega. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on õhkõrnalt mandariinikoort meenutavalt mõrkjas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub veidi tolmuseks ja linnaseliseks, jätkates mõruda joonega. Lõppmaitses lisandub hapukas jooneke, andes suutäiele mahlasust. Järelmekk algab magusalt ja mahlaselt, aga ajapikku vajub mõrkjaks, suisa kibekaks kuivuseks.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe! Nii lahja joogi kohta on siin üllatavalt mõnusalt keha ja ehkki see suutäis on mõrkjas külge veidi tasakaalust väljas, täidab ta väga kenasti kõiki ootusi, mida sessionIPA'st tahta.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment