Thursday, April 4, 2019

Good Vibrations


Good Vibrations (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja 3,87 punkti.

Tootjainfo: "A tropical double IPA brewed with toasted coconut, pineapple and Australian hops. "

Väike lihtne pudel, silt midagi troopilist ja palmilehelist. Õlle värvus - veidi uduselt kollane. Vähene valge vahukiht kaob kiirelt. Aroom on võimsalt troopiline, selgelt kookoseline, ananass meenutab küll pigem konservi kui värsket kraami, kuid igatahes olemas mis olemas.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja jõuliselt magus-mõrkjas, puuviljane ja veidi keeleotsa kudistav. 

Keskmaitse … oi see on mõõõõõnus … kookosekokteil ananassi ja mandariinimahlaga, elus ja ilus ja linnulaululine nagu päevaalgus bangalos keset sooja puhkusesaart.

Lõppmaitse - tsibaruke kirbe humalakõrvetusega, kuid ikkagi ülimeeldivalt värske, lumpsuv ja pladisev, justkui seisaks troopilise segumahla kose all ja neelaks nii suu kui nahapooridega seda värskust, millest hiljem aasta otsa väge ja jõudu ammutada!

Järelmekk - magus ja kirbe ühekorraga, ilus ja kripeldav, armas ja kribiv nagu apelsinikarva kassipoeg mööda lotakaid valgeid linaseid puhkusepükse üles ronimas.

Meww-MEGA! Veidi ülevõllikas, sutsu suurustlev, kergelt karmiks kiskuv, humalalaeva kütusepaakidest väljapumbatud neste. Vaata see on nüüd kindlasti õlu, millega ei maksaks väärtõllede maailma jaoks võõrast inimest alustuseks tutvustama hakata, sellest sünniks ainult trots ja tüli. Kuid edasiarenenud humalakäbikujulise peaga isenditele meeldib see kraam otsekoheüliväga!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment