Monday, April 22, 2019

Danger Zone (revisited)


Danger Zone (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 22,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Eisbock", hinnang 38 punkti. Untappd ütleb "Bock - Eisbock" ja hinnang 3,47 puntki.

See pole omaette hinnang, vaid u aasta tagasi tehtud esmamulje ülekäimine. 

Vahtu on täpselt sama vähe kui toona. Joogi värvus - muutumatult punapronks. 

Aroom on muutunud veidi brändilikumaks, kuigi oma halvastivarjatud VÄGEVUSEST pole kadunud mitte midagi. 

Kogu-maailma-humala-nimel. Humalavaik, miskipärast veel mitte-tardunud olekus. Või siis tardumisele äärmiselt lähedases olekus. Nii nagu tavaliselt demonstreeritakse merevaigumuuseumites vaigusse tardunud sääski, siis antud juhul tardub siia mammut. Humalamammut.

Mida siis öelda aasta möödumisel. Vaadake armsad lapsed, mis juhtub aastakese jooksul maakoore all mulksuva magmaga? Vaaaaaaaaata just seda ma tahtsingi teile öelda. Kontinentide liikumine võtab aega, inimpõlved on selle kõrval üsna täpped. No vana Gambrinus tahab pigem ilmselt oletada, et mikronivõrra on see kraam siin väärindunud ja õilistunud ... aga olgem ausad, see absoluutselt kaastundevaba, hoolimatu ja jõhkralt enesekeskne jook ei arva välistest hinnangutest mitte halligi. Olgu see siis kelle oma iganes. SARAISK KUI RÄME SEE ON! Ja samas kentsakalt, kärbsepaberilikult ligitõmbav.

No comments:

Post a Comment