Friday, April 5, 2019

Galaxy Citra Flicker


Galaxy Citra Flicker (Lervig, Norra) pdl 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England" ja hinnang 91 punkti! Untappd ütleb "Pale Ale - New England" ja hinnang 3,75 punkti.

Tootjainfo "Galaxy Citra Flicker combines the two flavour-bursting rockstars of modern-era hops: Citra and Galaxy. We kept the malt simple and juicy with a careful mix of Pilsner and Pale malts with some oats and wheat for body to let the fruity hops shine. At 5.5% ABV it’s balanced, smooth and crispy and very sessionable. The overall result is a no-bullshit taste explosion.
APPEARANCE: Soft gold with white foam
AROMA: Tropical fruit, overripe mango, citrus
FLAVOUR: Intense citrus, passionfruit and mango flavours, with a background note of overripe pineapple and mango
BODY: Medium-bodied and creamy with a touch of fruity sweetness
Ingredients: Malt: Barley, oats, wheat. Hops: Citra, Galaxy
IBU: 33"

Keskmist kasvu purk, sildil midagi üsna arusaamatut. Valge sõrmepaksune vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroomis on puuvilju ja kassipissi - Citrale omane kombo. 

Esmamekk on kerge kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub veelgi kergemaks ja greibiselt mõrkjaks. Lõppmaitse omandab veidi hapukama ja mahlasema, punaste apelsinide laadse noodi. Järelmekk on huvitavalt kahetine - ühekorraga nii vesine kui kreemine.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja vesise paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga nii ja naa rüübe. Kui võtta seda kui lihtsalt joogikat, siis on ta ju isegi väga OK. Aga kuidagi kõrgelt hindama seda kah ei kipu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment