Monday, April 19, 2021

ART41 New England Triple IPA

ART41 New England Triple IPA (Stu Mostów, Poola) prk 0,44 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)
" ja hinnang 94 punkti! Untappd ütleb: "IPA - Triple New England" ja 3,92 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Triple IPA brewed together with Browar Gross in a very modern New England version. Intensely aromatic, bold and well hopped. We created the malt base using a mixture of Pilsner and Pale Ale malts, to which we added oatmeal and a little dextrose. The result is a 10%, yet highly drinkable IPA in the Triple version. Idaho 7, two different types of Azzac, and our favorite Galaxy hops. All added both in the brewing process and in the cold hopping process, which makes this beer a real fruit and herb bomb."

Keskmist kasvu purk, silt kaetud mingite tähtedega. Kollakas vaht täidab 2/3 klaasist, püsides vägagi kaua ja haakudes tublisti klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt-mehuselt tumekollane. Aroom on jäme, tihe, magus, laudalik ja loomakarvade taoline, kuid kõik see on segatud muheda mangomehu ja ananassismuutiga.

Esmamekk on raske ja magus-mõru, jäme, toekas ja veidi õline, keeleots hakkab vaikselt kirvendama.

Keskmaitse muutub veelgi jämedamaks, raskelt puuviljaseks, humalahammustusega võitlevaks ja sellele allaandvaks.

Lõppmaitse - segumahla kontsentraat brändiga. Või siis valge rummiga, mis on segatud apelsinitsukaadi ja raudrohuleotisega. 

Järelmekk - see kraam hakkab vaikselt keelt nikastama on rõhuva raskusega. Maitsenäsakesed on lapiti vastu maad raudrohu ja võilille tinktuuri all, mida peaks leevendama meeveinilik toekas alkoholine soojus ... tegelikult hoopis kõike võimendades.

Ülevõllikas. Triple-IPA, mis on NEIPA stiilist võtnud humalahammustuse ja lisanud sellele raudrohutõmmist ning šeikinud sinna hulka apelsinikoore-marmelaadi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment