Saturday, April 3, 2021

New York Mocaccino

New York Mocaccino (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Milk / Sweet" ja hinnang 77 punkti. Untappd ütleb "Stout - Milk / Sweet" ja hinnang 3,76 punkti.

Tootjainfo: "Milk stout with chocolate, specialty coffee and madagascar vanilla"

Keskmist kasvu purk, sildil suurlinna majad. Tumepruun vaht täidab pool klaasist ja püsib superkaua, jättes vaikselt taandudes tiheda vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt mustjaspunane. Aroom on hästi pehme, leebe ja kohvišokolaadine. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja kreemiselt magusakas-mõrkjas. Keskmaitse - sametine, kohvine, kakaone, hapukas. Lõppmaitse - hapu ja magusakas, röstine, kakaone, konservkirsi ja piimašokolaadi segune. Järelmekk on pehme, hapukas-magus, šokolaadikreemi ja sõstramarmelaadi toonidega.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magusakas-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-hapukas-magusa-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe. Superhea piimastout, milles on pea kõik lubatud lisandid äratuntavad, ainult vanilje jääb kuhugi aimatava nurga taha.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment