Monday, April 26, 2021

Kriek (Вишневый Крик)

Kriek (Вишневый Крик) (Medovarus, Venemaa) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Mead - Melomel / Fruited" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Fruit Beer" ja 3,19 punkti

Tootjainfo: "Вишневый ламбик, сваренный в европейских традициях XIX века, производится из сока спелой вишни «Шампань», крик обладает насыщенным слегка терпким вкусом. Оригинальность напитку придает долгое послевкусие с приятной кислинкой и легким миндальным оттенком.
Производится из натурального вишневого сока с добавлением хмеля, мёда и имбиря, что даёт напитку неповторимый вкус с целой палитрой оттенков."

Väike lihtne pudel, tuhm fooliumkaelus ja kirsine ning omamoodi efektne sildikujundus. Neoonpunane vaht kaob hetkega. Joogi värvus - sama karjuvalt ebaloomulikult särtsuvpunane. Aroom - elajalikult kirsine.

Esmamekk on keskmisest suti kergema kehaga ja magus. Keskmaitse - magus-mõrkjas, mandli ja kirsi segune. Lõppmaitse - magus-hapukas, sünteetiline ja intensiivne, samas hakkab õnneks ingveri noodike seda keemiakomplekti naturaalsemaks muutma. Järelmekk - magus, vähese mõduliku puudutusega. 

Väga veider rüübe, mille juures on valesti peaaegu kõik, alates nimest. "Kirss kirsine kirss" - no kui debiilne saab veel olla? Juhul kui hinnata seda jooki mõduna, siis see oleks väga valesti ära rikutud mõdu ... aga vähemalt intrigeeriv. Aga no "traditsiooniline lämbik" ... no teate, minge p .... pruulikotta ja häbenege natukese. Isegi eesti ühe suurtootja "kriek"-nimeline käkerdus polnud lämbikust kaugemal kui see pudelitäis ülbet narrimist.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment