Saturday, April 24, 2021

Hybrid Treats Vol.2: Belgian Waffle & Maple Syrup & Hazelnut

Hybrid Treats Vol.2: Belgian Waffle & Maple Syrup & Hazelnut (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 4,14 punkti

Tootjainfo: "Sori has always had a love affair with Belgium, from its rich history of beer to its rich history of dessert. Inspired by a team favorite, we brewed this Imperial Pastry Stout to capture the flavour of warm, fluffy Belgian waffles drizzled in a lion’s share of sticky maple syrup and topped off with crumbled hazelnuts and a dusting of icing sugar. "

Väike purk, samblarohelisel sildil pähklid ja vahvlid. Sõrmepaksune kollakaspruun vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - mustjaspunane. Aroom on magus ja täidlane, pähkline ja melassine, vaniljene ja laktoosine.

Esmamekk on raske kehaga, magus ja tihkelt karamell-suhkrune. Keskmaitse - rammus, pehme, soendav ja rammestav ... see on umbes nagu peale rikkalikku lõunasööki soojas konverentsisaalis mugavas tugitoolis istumine - tee või tina, aga mõnus tukk tuleb peale ja ega sa ausalt öeldes ei viitsigi väga kuulata mida lavalt räägitakse. 

Lõppmaitse - pähklipuruküpsis vedelal kujul. Lapsepõlves oodatus dessert täismehe klaasis ... ühest küljest tahaks nagu öelda, et "vuihhhh kui magus", aga samas heldid ja meenutad, kuidas sai poisikesena unistatud hiigelsuurtest vahvlitorudest, mis oleks üleni täis magusat kreemi.

Järelmekk. See kraam on mõeldud kõigile magusa-Lembidele ja -Lempsidele, kes alustavad õhtusööki klaasikesest liköörist, et söögiisu käima tõmmata. See kraam tõmbab käima ja paneb põsepuna palgeile ning ilmselt käivitab suhkru-laksu ergastusseisundi.

Mega ja Ülevõllikas. Dessertõlu. Kahekordne dessertõlu. Ei, ärge otsige siit imp-stouti. Jah, otsige siit oma lapsepõlve magusahimu ja lubage sellel korraks taas ärgata.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment