Friday, April 16, 2021

Rumpál

Rumpál (Axiom, Tšehhi) pdl 0,5 l. alc 4,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener - Bohemian / Czech" ja hinnang 41 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - Czech" ja hinnang 3,33 punkti

Tootjainfo: "Our homage to the style that made the beer a global phenomenon in the last 150 years. No bells and whistles, nothing to hide behind. And it always amazes us how simple the recipe looks on paper. The whole is really greater than the sum of its parts in this one.
IBU 30"

Keskmist kasvu pudel, sildil retrolik romantika. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - magus-hapukas, kerge ja meeldiv, linnaseline.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse muutub magusamaks ja linnaselisemaks, meenutades peenleiba või täisterasepikut. Lõppmaitse - hapukas-mõrkjas, kuivapoolne ja karge. Järelmekk alustab magusapoolselt ja linnaseliselt, kuid siis asendub mõrkjas-vürtsika õhetusega, mõjudes värskendavalt.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Aus ja lihtne tšehhi tüüpi pilku, täpselt nii nagu lubatud ja oodatud.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment