Saturday, April 10, 2021

Call For Adventure B.A.

Call For Adventure B.A. (Frontaal, Holland) prk 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Quadrupel / Abt" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Belgian Quadrupel" ja 3,92 punkti

Tootjainfo: "Barrel aged on Cognac barrels!
IBU 17"

Väike purk, pildil toimub ühine ulgumine :) Tumekollane vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt pöökpunane. 

Aroom. NURRRR. Kui sulle meeldivad belglased, siis topeltnurr :) Asi algab VÄGA heast veest, mille peal laiutavad kõik heledad kuivatatud puuviljad. Järgmise kihina kangestav kommisuhkur koos vürtsika belgia pärmiga. Ja siis ehedaist ehedam konjakivaat. No lihtsalt hurmav!

Esmamekk - raskepoolne ja õilis. Täidlaselt magus ja konkreetselt puidune, konjakise sädemega ja tammise ümarusega.

Keskmaitse. Koorevenis konjakiga. Kaharad kleidid ja sätitud soengud. Hillitsetud naeratused ja ripsmevolksatused, lehvikuviip ja otsekui kogemata paljastatud õlg. 

Lõppmaitse. Vaniljene koorepumat. Huulepumat. Väike sünnimärk huule kohal. Pärlmutter kaelas, kõrvas ja randmel.

Järelmekk. Öise rõdu jahedus peale soojakstantsitud ballisaali. Suuremaks lahvatanud silmad ja hämarusest ümaramad vormid.

MEGA! Klassika kohtub klassikaga. Ülikvaliteetne algmaterjal on saanud imeilusa raamistuse-viimistluse-vormistuse. Quadrupel ja konjakivaat ... ommmmm!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment