Thursday, April 22, 2021

Kuusevõrsetega metheglyn

Kuusevõrsetega metheglyn (Mõdukoda, Eesti) pdl 0,5 l. alc 11,9 %.

Tootjainfo: "Kuusevõrsetel laagerdunud mõdu"

Keskmist kasvu pudel, kääniskork ja kena kaheosaline sildikujundus. Vahtu on null. Joogi värvus - kirkalt helekollane ... millel võib olla ka tegelikult väike rohekas varjund, aga võib olla ka psühhosmaatiline meelepett. Aroom - mõdu spetsiifiline ja ilus magus-hapukas-vürtsikas lõhn, mida võiks vist suisa teraapiliseks pidada.

Esmamekk on raskepoolne ja magus. Keskmaitse - magus-mõrkjas, kergelt vaigune, kuiv ja puidune. Lõppmaitse - vägagi kuiv, puidune, vürtsikas, samaaegselt magus ja üha uusi lonkse ootav. Järelmaitse ajal hakkab tunda andma alkoholine soojus koos mõdu vürtsikusega, keeleküljed kuivavad, samas kui suulagi naudib magus-hapukas mahlast päikesepaistet.

Raskepoolse kehaga, 0-karboniseeringuga ja karmilt kuiva paletiga, magus-mõrkjas-magus-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga VÄGA HEA rüübe. Seda kraami võiks muidu ju kõveminigi kiita, aga lubatud kuuselisand on üsna nõrguke. Muuseas, võiks mõelda proovida seedermänni võrsete proovimise peale lisandina - hiljuti üks kodanik rääkis, et tal on neid nagu võsa ja selle okkalise tegelase kasutamine oleks midagi harvaesinevat
--- 
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment