Sunday, October 23, 2022

Broken Alphabet

Broken Alphabet (Anderson's / Nurme, Läti / Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - Hoppy / India (IPL)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untapped ütleb "Lager - IPL (India Pale Lager)" ja hinnang 3,69.

Tootjainfo: "Collab with Anderson’s craft from Tartu. Easy drinking hybrid between lager and IPA, hopped with Kazbek and experimental hops HBC 586"

Väike lihtn pudel, meeldiva minimalismiga sildikujundus. Valge vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib kaua (avamisel kuuldunud ülemäära tugev sutsakas teeb koos selle vahupildiga ettevaatlikuks püsimise suhtes). Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on heleroheliselt kurgirohune.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - mõru ja hapukas, meeldivalt karge ja jällegi kurgine / kurgirohune. Lõppmaitse - hapukas-mõrkjas ja mõnusalt vürtsikas, kerge raudrohu ja aniisi aktsendikestega. Järelmekk - magus-vürtsikas, pisut heinane ja pärnaõiene, aga samas see karge vürtsikas õhetus muudab üldpildi meeldivalt värskendavaks.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõkjas-vürtsikas-magus-vürtsika buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. See eksperimentaalhumal on huvitavalt teistsugune ja vürtsikas, mis muudab muidu suti liiga magusa joogi väga mõnusaks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment