Thursday, October 27, 2022

Guava Gose

Guava Gose (Collective Arts, Kanada) prk 0,473 l. alc 4,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang 86 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,75 punkti

Tootjainfo: "We take pride in tracking down the freshest ingredients to further our drinkers experience! Using our core Gose as a base, we added the freshest guava puree we could find and then let the brewers go to work. The end result was a perfect balance of tart, sweet, and sour. Expect the Pink Himalayan Salt and flowery guava to leave you refreshed and wanting more"

Keskmist kasvu purk, hullumeelne kujundus :) Valge vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - mudruselt kollakasoranž.

Aroom. See on VÄÄÄÄRSKEEEEE! Mäletate Menthose reklaame, kus mees mägede vahel karjub - vaaata umbes sama värske, hapu, soolakas ja magusakas.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapu-magusakas, intensiivne ja mahlane. Keskmaitse - hapu, ehk isegi happeline, kuid ka magus pool tugevneb, moodustades kokku ilmatuilusa dueti. Lõppmaitse - väike soolakas nüanss siin sees paneb lihtsalt heldima - tulemus on KÕIKEMATVALT JA KAIKUVALT VÄRSKE. Järelmekk - oooo nurjatust ja ohelust, kuiiiiiii pööraselt mahlane, turgtav, ergutav ja üleüldse silmiavavalt kosutav see kraam on!

GIGA. Lihtsalt pööraselt ja napakalt värske ja mahlane ja sädelev ja sabaga lupsu lööv on see gosendus. Noh olgu, soola võiks ju mõistagi rohkem olla, aga ka sellisena on tulemus lihtsalt pööraselt mõnus.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment