Monday, October 3, 2022

Das KellerPils

Das KellerPils (Schwaben Bräu, Saksamaa). pdl 0,5 l. alc 5,0% Ratebeeri liigimääratlus: "Zwickelbier / Kellerbier / Landbier" ja hinnang 22 punkti. Untappd ütleb: "Kellerbier / Zwickelbier" ja 3,31 punkti

Tootjainfo: "Das Naturtrübe is an unfiltered natural Pilsener beer which has been brewed from selected ingredients. Brewed according to all rules of brewery and the German Reinheitsgebot, this beer will be the perfect choice for all experts and lovers of extraordinary beers."

Vana Gambrinus avastas üllatusega, et on sama õlut joonud 9 aastat tagasi. Noh vaatame mida arvab tänane mina võrreldes toonasega.

Kääniskorgiga pudel ja ikka sama sildikujundus - vat see on stabiilsus ja traditsioonid! Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom - klaarilt ja selgelt teraviljane.

Esmamekk - keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - mõrkjas-magus, teraviljane nii ehedal moel, nagu olekski peotäie viljateri suhu visanud ja mäluks neid aegamisi. Lõppmaitse - mõru ja hapukas, linnaseline ja kehakas. Järelmekk - magus-mõru ja õrnalt isegi kirbe ning vürtsikas.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Pean tunnistama, et minu arvamus korralikust linnaselisest saksa joogiõllest on kõvasti kasvanud, kuna 9 aastat tagasi kirjutasin "kerge joogiõlu, millel on piisavalt iseloomu, et panna teist klaasikest võtma"
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment