Thursday, January 12, 2023

Alvaro

Alvaro (Funky Fluid / Basqueland, Poola / Hispaania) prk 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Smoothie / Pastry" ja 3,89 punkti.

Tootjainfo: "This beer is part of our World Cup series, created to celebrate the living legends of the most beautiful game. Alvaro is a Gelato created with titans of the Spanish scene - Basqueland Brewing. A sweet & sour beer, inspired by a festive Bizcocho, filled to the brim with oranges, nectarines and tangerines, with a hint of noble saffron"

Keskmist kasvu purk, sildil rõõmuspunane värviplagin. Valge sõrmepaksune vahukiht on tihe ja vähepüsiv. Õlle värvus - sumedalt mudruselt kollane.

Aroom - jeeekreeebuuus KUI tsitruseline see on. See lõhn paneb NAERATAMA! Janootseloomulikult annab aju signaale "see siin on ekstrakt!" kuid las ta siis olla, kui see lõhnab nagu lapsepõlveunistus mandariinidest ajal, kui neid veel väga saada polnud.

Esmamekk. Uihhhhhh! Hapu! Kumkvaadihapu! Laimihapu! Veriapelsinihapu!

Keskmaitse - apelsini-Mehukati!! Mahlakontsentraat!

Lõppmaitse - aiiiiiaaajeeeeee kui roppumoodi loksuvalt, lurtsuvalt ja nõrguvalt apelsinimahlaneeeeeeee!

Järelmekk. Ahhhh ja ehhhhhhh. Mandariinide kuubistumine ja apelsinide ruutuvõtmine koos kumkvaatide ümberpöördumisega

ÜLEVÕLLI-LOLLAKALT-tsiribiribinn! Õllefaktor jalutab toast välja ja vaatab solvunult üle õla. Üle Ülo õe õla! Mahlakontsentraadifaktor võtab sisse direktoritooli, kontoridiivani ja isegi valvuriputka ja ütleb: "Ega ma ei kavatsegi siit alla tulla!"
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment