Sunday, January 22, 2023

Vicious Hook

Vicious Hook (Flying Dog, USA). pdl 0,33 l. Alc 5,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer" ja hinnang 34 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,62 punkti

Tootjainfo: "A one-two combo of sweet and tart that stuns you with a pucker punch. If you even dream of a better sour, you better wake up and apologize
IBU 5"

Väike lihtne ja läbipaistev pudel, kojale omaselt napakas sildikujundus. Roosa vaht täidab üle poole klaasist, kuid kaob üsna ruttu. Õlle värvus - hämuselt punakas-oranž. Aroom on intensiivselt magus-hapu, vaarika ja virsikute segune.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapu. Keskmaitse - mõrkjas-hapu, vaarikaseemnete meenutusega. Lõppmaitse - mõrkjas, kuivapoolne ja pooltoore virsiku meenutusega. Järelmekk - hapukas-magusakas, mõrkja kirsikiviliku servakesega.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-mõrkjas-hapu-mõrkjas-magusaka buketiga nii ja naa rüübe. Kiireks hapuks janukustutuseks on see kraam suurepärane. Positiivne nüanss - ei ole magus. Aga muidu suhteliselt mehh.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment