Friday, January 20, 2023

Degusteerimiskomplekt koju!?!

Sooviks ju mõnikord kamraadidega mõnusa õhtupooliku veeta, nii et oleks veidi huvitavam ja teistmoodi kui muidu? Üks võimalus on muidugi sõpruskonnale õllekoolitus tellida, aga saab ka lihtsamalt ja vähema vaeva ning kuluga ligikaudu sama elamuse kätte.

Telli endale Gambrinuse degusteerimispakett! Kuus äärmiselt erinevat õlut, mida üheskoos maitsta, kirjeldada ja miks mitte ka kiruda. Pakett sisaldab lisaks õlledele ka degusteerimise juhise, hindamislehti ja õllemaailma kaarte, kus käsilolevad õlletüübid üles leida ja ära märkida. Soovi korral võin sinna lisada ka väljatrükina Gambrinuse õllepäevikust väljatrükid vastavate õllede kohta, kuid lihtsam ja vahvam on vast see, kui üks hindaja loeb otse blogist selle õlle kohta kirjelduse ette ja siis vaatate, kas hinnangud langevad kokku.

Soovitav on planeerida üks komplekt nelja inimese peale. Ühe pudelikese-purgikese jagamine nelja inimesega võib alguses tunduda narr mõte, kuid tegelikult lõhna- ja maitseelamuse kättesaamiseks piisab sellest küll.

Smartposti abil saab sellise komplekti tellida endale lähimasse pakiautomaati ja seega viia degutseerimine läbi kasvõi saunas või suvilas.

Pakette saab tellida kahes kategoorias:

-          turvaline pakett, kus on küll kuus äärmiselt erinevat õllestiili esindatud, kuid need pole ükski mingite linsaditega/veidrustega (maksumus 25.-EUR + vajadusel saatmistasu 5.-EUR)

-          Jõuline pakett, kus saab samuti olema 6 eri õllestiili, kuid juba vängemas versioonis või siis kõigvõimalike maitselisanditega, nt puuviljade vsm mõttes (maksumus 35.-EUR + saatmiskulu 5.-EUR)

Tellimiseks kirjuta kas (eelistatult) Gambrinuse õllepoe FB lehe sõnumitesse või siis meilile tartugambrinus@gmail.com

2 comments:

  1. "Neli komplekti ühe külalise kohta" - roger!

    ReplyDelete
    Replies
    1. einoh, võib ju ka niimoodi võtta, ainult et külalistest hakkab kahju :)

      Delete