Sunday, January 22, 2023

Bloodline Blood Orange IPA

Bloodline Blood Orange IPA (Flying Dog, USA). pdl 0,33 l. Alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Flavored" ja hinnang 83 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,66 punkti

Tootjainfo: "Originally a small-batch release in the spring of 2013. Bloodline is brewed with blood orange peel and blood orange juice and hits the perfect balance between citrus sweetness and bitterness.
Bloodline begins with huge grapefruit on the nose. Then, a delicate balance of citrus sweetness and bitterness. Try it with grilled light proteins, salads with fruity vinaigrettes, and fresh salsa.
IBU 40"

Väike lihtne pudel, pruulikojale omane segane-koerane sildikujundus. Kollakas vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magus-mõrkjas, selge apelsinikoorese puudutusega, kuigi veriapelsini omaks seda ehk ei pakuks.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõru. Keskmaitse - hapukas, magus-mõru, apelsinikoorene ja kergelt vürtsikas. Lõppmaitse - hapukas-kuiv-karge element hakkab tõepoolest veriapelsiniga sarnlema. Järelmekk - mõru-karge-mõru-magus ja kuivapoolselt ning jõuliselt tsitruseline.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karbonieerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-hapukas-magus-mõru-vürtsikas-mõru-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Kargelt ja karmilt tsitruseline, ehkki veriapelsini enda äratuntavus on pigem mõtteline. Igatahes mõjus ja tõhus klaasitäis, mida võtaks teisegi veel.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment