Sunday, January 29, 2023

Saison d'etre

Saison d'etre (Stockholm, Rootsi) prk 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Saison / Farmhouse / Grisette" ja hinnang 44 punkti. Untappd ütleb: "Farmhouse Ale - Saison" ja 3,31

Tootjainfo: "Classic Belgian style ale, brewed with heritage barley from Warbro Kvarn and our house saison yeast. Light, crisp and floral with a fresh dry finish. Unfiltered and unpasteurized."

Väike purk, lilleline sildikujundus. Pöidlapaksune valge vahukiht on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on meeldivalt magus-vürtsikas, tugevalt heinane ja ürdine.

Esmamekk on keskmisest õige pisut kergema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapukamaks, kummeli, pärnaõie ja õietolmu seguselt ürdiseks. Lõppmaitse on mõrkjas-magu, suira ja pomelo ristumiseks. Järelmekk - magus-mõrkjas ja õrnalt vürtsikas, pisut puidune ja tugevalt üld-ürdine.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Üsna veenvalt algupärane saison, ilma eriliste ponnistusteta olla midagi erilist.
---
väga väikeses koguses saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment