Tuesday, January 3, 2023

Porter Under the Bridge

Porter Under the Bridge (To Øl / Põhjala, Taani / Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang 90 punkti. Untappd ütleb "Porter - Baltic", hinnang 3,74 punkti

Tootjainfo: "Two nordic breweries in wintertime celebrating the dark with a baltic porter so unctous, you’ll be adopting the nordic life in no time. Black beers, black metal, black clothes and black skies are headed your way, my friend. Embrace it all!"

Väike lihtne pudel, must-nordiline sildikujundus (NB- vaata tootekirjeldust!). Kohvipruun pöidlapaksune vaht on vägagi püsiv. Õlle värvus - must (vaata tootekirjeldust!) Aroom on mõõdukalt magus ja röstine.

Esmamekk on keskmisest raskema suutunnetusega ja mõrkjas-hapukalt röstine. Keskmaitse - magus-hapu, röstine, ploomine ja šokolaadine. Lõppmaitse - kohvi, kakao ja šokolaad, aga seda sellises mõnusas mõrušokolaadises võtmes. Järelmekk muutub magusamaks, ploomidele ja rosinatele keskendunuks ja sametiseks.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, mõrkjas-hapukas-magus-hapu-mõrkja-hapukas-magusa buketiga Übertaseme rüübe. Stiilipuhas ja hästi teostatud balti porter, väga heas tasakaalus ja igati ootustele vastav kõrgema standardi kohaselt.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment