Monday, January 23, 2023

Quad Particle - Wild Turkey BA

Quad Particle - Wild Turkey BA (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 9,7 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Belgian Quadrupel" ja hinnang pole samuti välja kujunenud.

Tootjainfo: "Magus ja karamelline õlu. Laagerdunud Wild Turkey tammevaadis."

Väike lihtne vahakaelusega pudel, pruulikoja tunnustilk seekord messingist merikarbi foonil. Helepruun vaht täidab ligi 2/3 klaasist ja püsib superhästi. Õlle värvus - tuhmivõitu tumepunane.

Aroom - uninutav karamell nagu vana lastelauluke õhtujutu taustal, mis paneb su silmi sulguma ja nuusutama elu, õlu ja olu.

Esmamekk on raske kehaga, magus, karamelline, veidi puidune ja täidlasem kui oleks oodanud. Keskmaitse - magus-mõru, kõrvetatud kodune suhkrukoorik, piparkoogitaigna jääkidest põimitud kringlikesekujuline krõbistis ja vaikne raadiokahin pimenevas köögis

Lõppmaitse - magus-hapu, täidlane, barbarissi või tkemali täidisega kodune karamellküpsis, šokolaadivaabake ja viigimarjad.

Järelmekk - kohvikaramell, lusikatäis õietolmu asetatune hapuka rukkileivaviilu peale, ahjus üleküpsetatud kaneeliõunad ja datlimoos.

MEGA. Magusmega. Kuid see magusus on õnneks kantud samal ajal ka hapudest-marjastest ja mõrudest-puidustest külgujukitest, nii et see massiiv-magus karamell-laev ujub maitsemeres siiski sulnilt ja kergelt nagu ülekaaluline haldjaemand.
--- 
jook saadaval Gambrinuse
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment