Tuesday, January 3, 2023

Mees, kes teadis püssisõnu

Mees, kes teadis püssisõnu (Must Lips, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb "Pale Ale - American" ja hinnang pole vel välja kujunenud.

Tootjainfo: ""Mees, kes teadis püssisõnu" on tehtud meistrite poolt, kes ei viska püssi põõsasse kui hunt tuleb. Papa India ja Mike Romeo - kummardus Teile! "Lae tühjaks ja näita ette" ütleb õllemeister lugupidavalt. Võtame aste madalamaks, tarbime vastutustundlikult ja ärme unusta lahinguvälja kontrolli"

Väike lihtne pudel, sildikujundus tehnilis-militaarne. Kollane vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - õrnalt uduselt kuldpunane. Aroom on magusakas, veidi linnasetolmune ... ja sügavamal sissehingamisel miskipärast väävlit meenutav?

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas ja kuivapoolne. Lõppmaitse - leivane ja rauane, kuivapoolne ja metalne. Järelmekk - rauane, rabaveene ja karedavõitu.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-hapuka buketiga HEA taseme rüübe. Tõsi küll, vana Gambrinuse meelest sobitub see jook pigem "amber ale" alla kui "APA" kategooriasse, aga sellise üsna pretensioonitu joogiõllena päris kenasti tarbitav.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment