Sunday, January 29, 2023

Dekadents - Fiji Rum BA

Dekadents - Fiji Rum BA (Pühaste, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,38 punkti

Toojainfo: "A special version of Dekadents imperial stout aged in Fiji rum barrels"

Väike lihtne pudel, mille hõbelsilt ja vahakael annavad aimu millegi erilise lähenemisest. Mustjaspruun vaht täidab kolmandiku klaasist, kuid kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - hirmuäratavaltmust.

Aroom - ooooolllaaaaallllaaaaa - šokolaadikook trühvlikommmidega, rummirosinad ja nõrguvalt pehmed kovhilikööris leotatud tumedad rosinad. Tumepimeruum ja armassoojadküünlakesed. Nunnu, soe ja romantiline!

Esmamekk - üllatavalt kombel see polegi täistõrv, vaid pigem korralik rosinamarmelaad trühvelkommikestas.

Keskmaitse muutub sametisemaks, kakaokulbris veeretatud šokolaadikommid, peale puistatud ploomimarmelaadihelvestega, käehoidmise ja nurrumisega.

Lõppmaitse - täiuslik šokolaadimuinastjutt täiskasvanutele kakaolikööri lisandiga. Silmavaatamisel võivad olla tagajärjed, kas teate!

Järelmekk - megašokolaadi megalikööri megaheas tasakaalus naudingute kvintessents selle sõna šokolaadi üledoosi mõttes.

KVANTO-KVINTO-KOSMILINE! Šokolaadiorgasm! SIIIIVUTULT HEA ja pööraselt naudinguküllane. Nädala šokolaadinorm supilusikatäies! Kui vana Gambrinus oskaks, siis ta kiljuks vaimustusest, selle asemel aga naeratab õnnelikult habemesse.
---
väga saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment