Monday, January 30, 2023

Bianca Lassi Gose

Bianca Lassi Gose (Omnipollo, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeer ei tunne ilma lisanditeta versiooni (erinevate lisanditega on neid müriaad). Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,27 punkti.

Tootjainfo: "The original Bianca Lassi Gose brewed at Omnipollos kyrka in Sundbyberg, Stockholm, Sweden. A reimagination of what a sour ale can be. Tropical yet creamy. Dry yet smooth. Comes in a 33 cl can and a limited few kegs"

Väike purk, sildil rohe-sätendav sulg. Kollane vaht täidab üle poole klaasist kuid kaob väga kiirelt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom - jeeerum, no kui poleks kindel, et siin EI OLE mangot, siis ütleks et siin ON mangot! :)

Esmamekk on keskmise kehaga ja tummiselt hapu. Keskmaitse - hapu-magus ja mõrkjas, karge ja värske. Lõppmaitse - soolakas, mõrkjas ja magus-hapu. Järelmekk - soolakas-magus, mangoselt mahlane ja mandariiniselt magus-hapu.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-magus-hapu-mõrkjas-soolakas-hapu-magus-soolakas-magus-hapuka buketiga ÜBERtaseme rüübe. Mõneti segadust tekitav, aga igatahes väggggga värskendav kraam
---
saadaval väga väikeses koguses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment