Wednesday, January 4, 2023

Interstellar

Interstellar (Hocus Pocus, Brasiilia) pdl 0,6 l. alc 7 %vol. ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 4,01 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Interstellar is the 1st American IPA made by Hocus Pocus, chosen as the 2nd best beer of Mondial de la Biére 2016 by public vote. It uses a large amount of hops that create an explosion of mango and passion fruit aromas, with an extreme citric flavor for an IPA of only 7% alcohol
IBU 80"

Kopsakat nägu õlakas pudel, sildil midagi kosmilis-tehnilist. Kreemikat karva vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne.

Aroom - vanakooli raskepärane humalanektar troopiliste nootidega, see on humalanohikule puuuuhas nauding!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja korralikult magus-mõru. Keskmaitse - uhhhh, vaigune, raskepärane, puidune, tohlakalt rohmakas ja samas marumõnus.

Lõppmaitse - humalaohvitser! Humalakindral!! Humalageneralissimus!

Järelmekk - assaaaarakksaakiiiii kui mõnusalt karm ja koredalt jõrm see kraam on. Hummmmmmmmmmalahummmmmus!

MEGA! Oikurjamaütlen. Tuleb välja et kaugel Brasiiliamaal osatakse teha säändseid IPAsid, millel on kandilised terasmunad ja humalakokard otsa ees! Kirjas kui IPA, aga annab nii mõnelegi DIPA'le silmad ette ja kaotajalipu kätte.
----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment