Friday, July 15, 2016

Love will tear us apart


Love will tear us apart (Tanker / Mager, Eesti / Venemaa) pdl 0,5 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Abbey Tripel“ ja hinnang 46 punkti.

Tootjainfo: "It drives you mad.Sweet and challenging, it lasts for a moment or takes all of you life.
It gives you wings or kills you.
Love
Love tears us apart.
Collaboration of Tanker Brewery and Mager brewery took place around Valentine’s day, so we present our view. It’s strong like real love (11%), it invites you with exotic scent of El Dorado hops and suddenly attacks with Artemisia bitternes. Complex, ambiguous, tearing your feelings. Like love. Love that tears us apart."

Väike lihtne pudel, sildil .... hmmm ... mõranenud süda. Valge vaht täidab üle poole klaasi ning püsiv üsna kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldoranž. Aroom on hapukas-vürtsikas, belgia tripel-õlledele ülimalt omane. 

Esmamekk. Vau. Jõuline on see tegelane nüüd küll, et juba esmamekis panna kergelt ahhetama ... mõrkjas-vürtsikas, ürdine ja hapukas.  

Keskmaitse. Jestas. Kirbe. Koirohune? Või siis raudrohune? Samal ajal apelsinidžemmi taoliselt nätksemagus. Ja pihlakaliköörilikult mõrkjas-hapuk. 

Lõppmaitse. Uhhhhh. Einoh. Tripel on ta nüüd küll. Kuid see tripel on pigem põhjaks mingile ürdileotisele. Raudrohu-nastoila tripel-õlle baasil?

Järelmekk. Magus - kirjas. Mõru - kirjas. Vürts - kirjas. Hapu ... poolkirjas. Kõige ju on. Ja ehk liigagi palju. Kuid kokku on see ... veider. Veidralt mõnus. Mii laik it.

Friigikas. See õlu ON friigikas. Ürdilikööriline fantaasia tripel-õlle teemal. Vana Gambrinus sügab veidi nõutult kukalt. Ausõna see on meeldejäävalt eripärane ... ja samas HEA! Kuid Taara näeb et nö klassikalise belgia tripeli alla mahub see jook vaid tingimisi. 
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment