Friday, July 1, 2016

Twisted Verbena


Twisted Verbena (Edge Brewing / Magic Rock, Hispaania / UK) pdl 0,33 l. alc 5,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour/Wild Ale" ja hinnang 45 punkti.

Tootjainfo: "For our first ever collaboration with MagicRock (UK) we lent towards the berliner weisse style, but juiced it up… substantially! Lemon verbena, long associated with the divine and supernatural, sings a lighter note. Lemon grass, kaffir lime leaves, lemon zest, orange zest, and Indian coriander all add to the citric mix."

Väike lihtne pudel, sildil ... eee ... neli kolli? :) Sõrmepaksune valge vaht kaob üsna kiirelt. 

Aroom. Aasia! Aasia köögi süda. Kafiirlaim ja sidrunhein, kes neid jõuaks lahuta! Muud tsitrused on ka seal kuskil, aga see võluv vaigune-hapukas-vürtsikas algus paneb aasia köögi austajad sulama!

Esmamekk on keskmise kehaga ja tsitruseliselt hapukas. Keskmaitse ... ohjaaa ... no ei jõua kohe ära nautida seda oivalist asiaatlikku segu, mõrkjas, vaigune, eeterlikult voolav, hapukas ja magusakas nagu punane greip. Lõppmaitse on mõrkjas-magusakas, veidi rahulikum, kuid siiski äratuntavalt kafiirne, kui selline sõna nüüd kasutusele võtta. Järelmekk meenutab piiniapähkleid ja greibiseemneid, apelsnikoot ja üleüpseid mandariine.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-hapuka buketiga ÜBERTASANDI rüübe. "Sour ale" ei ütle selle joogi kohta nüüd suurt midagi, tegemist on omamoodi laheda lollusega, mille üle ja ümber domineerib üdini asiaatlik kafiirlaim. Kui sulle meeldib aasia köök, siis sa lihtsalt PEAD selle joogi ära proovima. Pakkuda koos vokitud krevettidega.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment