Sunday, July 10, 2016

Texas Ranger (revisited)

Texas Ranger (revisited)

Gambrinus võtab asja uuesti kirjeldada, sest võrreldes algse versiooniga on õlu muutunud.

Tootjainfot ei hakka dubleerima, sest RB ei kajasta mingit muudatust. Silt on ka laias laastus sama, kui jätta kõrvale asjaolu, et tahaküljele on eestikeelne tekst trükitud. See viib ka mõttele, et kas on maaletooja palvel retsepti muudetud?

Tumepruun vaht ja rüüpe tökatmust värvus on samad. Aroom on laias laastus sama, ainult et tšillise kõdituse asemel on mingi ... hmmm ... kuivatatud kalale omane lõhn?

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magusakas. Keskmaitses tunned lisaks tumedale šokolaadile ka vähest tšillist särinat. Lõppmaitse on vürtsikas-magusakas, meeldiva õhetusega ja taruvaiguse raskusega, röstleivane ja lihalik. Järelmekk muutub veidi kergemaks, kuid jääb siiski nauditavalt täidlaseks ja kauakestvalt kohviseks

Einoh mis siin öelda, ÜBERtaseme rüüpeks jääb see jook ikka. Aga no ei ole sedasama tšillilaksu mis varem. Mõistagi ei saa välistada, et Gambrinuse enda keel on juba panetunud ja asjad mis mõned aastad tagasi tundusi hullumeelselt võimsad, ei kutsu enam sama vaimustust esile.
-------------
pilt võetud siit

2 comments: