Thursday, March 25, 2021

Astral Projection HBC472

Astral Projection HBC472 (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 7,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 79 punkti. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja hinnang 3,78 punkti.

Tootjainfo: "DDH DIPA with HBC472, Warrior & Galaxy hops, the 3rd release of our Astral Projection series"

Keskmist kasvu purk, sildil ... hmmm ... mediteeriv miski-keegi? Sentimeetrine kollakas vahukiht pole küll kuigi püsiv, kuid haakub kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt-mehuselt kollane. Aroom on mõnus segu kookosest, ananassist ja üleküpsest melonist.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse - magus kookosepiim koos greibimahlaga, tihe ja suisa rammusana tunduv. Lõppmaitse - hapukas-mõrkjas, biskviitjas, kookoseküpsiste ja ananassikonservi segu koos apelsinidžemmiga. Järelmekk - magus-hapukas, tihe ja kehakas, kookoseliköör segatud greibimahlaga.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja mehuja paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magus-hapuka buketiga ÜBERTaseme rüübe. Väga tihke, muljetavaldav, kookosene ja puuviljane ... aga no topeltIPA jaoks jääb humalaväge suti puudu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment