Monday, March 22, 2021

Oettinger Pils

Oettinger Pils (Oettinger, Saksamaa) prk 0,5 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener / Pils / Pilsner" ja hinnang 6 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - German" ja 2,78 punkti

Tootjainfo: "Powerfully hopped beer experience, yet sleek and elegant. Slightly sharp taste and a head as if straight from the tap"

Keskmist kasvu purk, lihtne kuid efektne disain - otse metallpurgi hõbedasele pinnale prinditud sinised kirjad. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle  värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on sisuliselt olematu, vaid kergelt teraviljane.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse - hapukas-magusakas, toorevõitu viljatera meenutav. Lõppmaitse - magusakas ja lihtne, veidi meevahase nüansiga. Järelmekk - mõrkjas-magusakas ja umbes kolme sekundi pärast algava vähese vürtsika värskusega.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga OK taseme rüübe. Masslaagri kohta täiesti nitšekas ... ainult et igav ja isutu ja rõõmutu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment