Friday, March 12, 2021

Manna La Rosa

Manna La Rosa (Purtse, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,7 %vol. Ratebeer ei tunne seda jooki. Untappd ütleb: "Lager - Euro Pale" ja 3,16 punkti

Tootjainfo: "This is the same beer as our Kämp which is our Flagship pale lager but it is labelled for Manna La Roosa restaurant in Tallinn."

Ahsoo. No seda tuleb küll kiita, kui tunnistatakse üles, et tegu on lihtsa rebrändinguga, enamik seda ei tee. Ahsoo käis aga selle kohta, et oleks seda hetk ennem teadnud, poleks hakanud omaette kannet tegema :)

Kämp-õlle kirjelduse leiab siit. Vahtu tekib nüüdsel variandil kõvasti rohkem, aroom on omandanud lihtsa linnaselise põhja kõrvale ka meeldiva puuviljase hapuka tahu. 

Maitse - teate ka maitse on ajaga paremaks läinud! Kui Kämp puhul kirjutasin ma pisut turtsakalt: "Lihtne ja labane lauaõlu" - siis nüüd on tegu millegagi, mida võiks nimetada "kellerbier". Kah lihtne laager, aga kehakam ja mitmetahulisem! Kas on aeg sellele õllele hästi mõjunud või on lihtsalt partiide vahel nii suur erinevus, mine võta sa kinni.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment