Wednesday, March 10, 2021

John Vic

John Vic (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Juicy and creamy IPA with Vic Secret and Citra hops."

Väike purk, pruulikoja tunnus-tilk seekord kaunitel loojangukarva toonidel. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - hämusalt tuhmkollane. 

Aroom - värskus! Kõvasti virsikuid ja veidi loomakarvu, sireleid ja jasmiini, ananassi ja pirnikompotti. Aga peamine - värskus ... helekollane värskus!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja keeleotsal nikerdav mahlane-vürtsikas. Keskmaitse - humalakõrvetuse servakese peal kõõluv värskus, kirvendus ja loksuvalt värske, hapukas ja magusakas. Lõppmaitse mutub mõrkjamaks ja vürtsikaks, kargeks ja kirkaks, humala, muru, varahommiku ja lõunamaise puuvilja-turu segune. Järelmekk - mahlane ja karge, suvise varahommiku meeleoludega.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Kolm märksõna: värskus, värskus ja värskus. Supermõnus värskendaja ja tujukergitaja kargema ja mahlasema humala sõpradele.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment