Wednesday, March 24, 2021

Cherry & Plum Sour

Cherry & Plum Sour (Garden, Horvaatia) prk 0,33 l. alc 3,7 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja hinnang 55 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Berliner Weisse" ja 3,66 punkti.

Tootjainfo: "Berliner-Weisse style sour conditioned on Sour Cherry & Plums. Tart and refreshing.
IBU 4"

Väike purk, puna-valge lihtne sildikujundus. Sõrmepaksune määrdunud-punane vahukiht kaob kiirelt ja jäägitult. Õlle värvus - kirkalt tumedam punane. Aroom on magus-hapukas, kohupiimane ja marjane, ei kirssi ega ploomi iseseisvalt lõhnast ei tuletaks.

Esmamekk on kesmise kehaga ja hapu, magus ja marjane. Keskmaitse omandab veidi mõrkjama fooni hapule lisaks ning ploomi või täpsemalt ploominahka võib siia juurde pakkuda küll. Lõppmaitse on hapu, metskirsi nootidega, jogurtiline ja magusakas. Järelmekk jätkab sellise koduse ilma suhkruta mahla moodi, kuhu on nii sõstraid kui kirsse kui ploome kokku segatud.

Keskmise kehaga (mis on üllatav nii lahja joogi kohta), vähekarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magusakas-hapuka buketiga HEA TASEME rüübe. Korralik janukustutaja, kuid õllega ei viiks seda mahlajooki nüüd küll kuidagi kokku
---
pilt isetehtud
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment