Sunday, March 21, 2021

Florida Weisse #03 (Pineapple / Mango / Coconut)

Florida Weisse #03 (Pineapple / Mango / Coconut) (Garden, Horvaatia) prk 0,33 l. alc 4,4 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored / Catharina Sour" ja 74 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Berliner Weisse" ja 3,82 punkti.

Tootjainfo: "Super-fruited florida weisse in a pinacolada style! Masses of pineapple and mango on a lactose sour base. Strong aroma of sweet coconut.
IBU 9"

Keskmist kasvu purk, laisalt ja leebelt täpiline silt. Kollane sõrmepaksune vahukiht kaob kiirelt ja jäljetult. Aroom - hämuselt kollane. Aroom - eemalt paitab nina pehme keefirine vine, lähenedes aga rullub klaasist välja magus kookospähkel ja teeb mõlemasse ninasõõrmesse pesa.

Esmamekk on keskmise kehaga, sametine ja üsna tugevalt hapukas, ehhkki selle taga on seesama magus kookos ka kenasti alles. Keskmaitse - kohupiimakreem passionviljaga (ehkki kirjas on mango ja ananass). Lõppmaitses on tinglik kontakt mangoga saavutatud, ehkki see on üsna toorvõitu mango. Järelmeki ajaks jõuab kohale ka ananassi torkiv magusus.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, hapukas-magus-hapukas-mõrkjas-magus-hapu buketiga ÜBERtaseme rüübe. VÄGA puuviljane ja VÄGA berliiner!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment