Monday, March 15, 2021

DIS TEW MUCH

DIS TEW MUCH (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Sour - Other" ja hinnang 3,81 punkti.

Tootjainfo: "Double Fruited Blackcurrant Passion Fruit and Calamansi Smoothie Sour Ale"

Keskmist kasvu purk, sildil ... eee ... ääää ... haiglaselt punetavate silmaümbrustega aju, süda ja maks!?! Roosa vaht täidab 90% klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - tuhmilt ja hämuselt roosa. 

Aroom. Jämemarjane. No kohe ülimalt paksult ja intensiivselt marjane. No ikka kohe niiiiiiiiiii marjane, et see viitab ekstraktidele. 

Esmamekk - keskmise kehaga ja kilkavalt hapu. Keskmaitse muutub pektiiniselt tummiseks (et siis ikka päris marjad või?), mustsõstra ja passioonvilja tunneb selgelt ära, toda filipiini laimi ei oska ära tunda. Lõppmaitse - nohhhh see võib ju olla küll mingi laimine magus-hapu, kuid ikkagi, kalamansi nimelisi asju pole söönud, seega ei oska kindel olla. Järelmekk - magus-mõrkjas, marjakestaselt keelepära parkiv.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja samas mehuse paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-hapu buketiga Friigikas. Kõik on liiga palju. Ja küsimus esktraktide kasutamisest aktuaalsem kui kunagi varem
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment