Saturday, March 6, 2021

Inkognito Quadrupel - Dryhopped With Cashmere Hops

Inkognito Quadrupel - Dryhopped With Cashmere Hops (Õllenaut, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Quadrupel / Abt" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Belgian Quadrupel" ja hinnang pole samuti välja kujunenud.


Tootjainfo: "IBU 32"

Väike lihtne pudel, silt lahedalt minimalistlik ... ja sama pidulik! Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - kirkalt punakaskuldne. 

Aroom ... hmmm ... huvitav. Noh et quadrupli põhi on ju olemas. Aga siis on edasi selline omamoodi parfümeeritud hapukas lõhn, mida ei oskaks nagu ühegi konkreete tuntud asjaga siduda. Aga siis hakkad meenutama varasemaid kokkupuuteid selle Cahmere'i humalaga ning tal ongi alati selline hapukas-puuviljane-marjane lõhnasegadik olnud.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - hapukas-vürtsikas, tuntava alkoholise soojusega, karamelline ja barbarissine. Lõppmaitse ajab juba ajud veidi krussi - siin on puitu, kanarbikku, mõdulaadseid noote ja kuiva valge veini elemente. Järelmekk - mesilasvaha, mõdu, saison, tikrivein, muskaat, kardemon ja meliss!

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magus-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusa buketiga ÜBERTASEME rüübe! Juuuube põnev, kohati segadusse ajav, pikkkka nuusikimist ja maitsmist nõudev kraam!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment