Friday, February 14, 2014

Apparition IPA

Apparition IPA (Celt Experience, Inglismaa). pdl 0,33 l. alc 5,9 %. liigimääratlus: IPA. 88 ratebeeris, beeradvocate pole veel.koondhinnet välja töötanud.

Tootjainfo: "A dry hopped Organic IPA brewed in collab with beer writer Melissa Cole resulting in a tropical, zesty, crafty hopbomb."

Väike lihtne pudel, must-valgetes toonides sildike. Sõrmepaksune valge vahukiht on üsna püsiv. Õlle värvus - tumedapoolne kuldne. Aroom meenutab värsket heinasaadu ning närbumise ja kõdunemise vahel olevaid sügiseseid lehti.

Eskmamekk on keskmise kehaga ja kergelt mõrkjas. Keskmaitse muutub täidlasemaks, puuviljasemaks, meenutades oma magus-mõrkjuses mangot ja papaiat, üleküpsenud melonit ja veel midagi vaigust. Lõppmekk on taaskord selline heinane ja närbunud, kergelt imalapoolselt magus-mõrkjas, kuid seda omamoodi hurmavas võtmes. Järelmaitse on mahlane, jõuline ja pikalt keelt väristavalt karge.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseeritud buketiga, mõrkjas-magus-vürtsika-mõrkja buketiga ÜBERrüübe. Omamoodi kentsakas, kuid väga võluv.

------
pilt siit

No comments:

Post a Comment