Sunday, February 2, 2014

Hazelnut Brown Nectar

Hazelnut Brown Nectar (Rogue Ales, USA). pdl 0,33 l. alc 6,0 % Liigimääratlus: pruun eil. Ratebeer järgi 98 ja beeradvocate 91 punkti!!!


Tootjainfo: "A nutty twist to a traditional European Brown Ale. Dark brown in color with a hazelnut aroma, a rich nutty flavor and a smooth malty finish.

14 Ingredients: Great Western 2-Row, Munich, C-15, C-75, C-120, Kiln Coffee, Brown, Rogue Farms Dare & Risk Malts
Rogue Farms Revolution & Independence Hops
Hazelnut Extract, Free Range Coastal Water & Pacman Yeast.
33 IBU"


Lihtne väike pudel, tumedates toonides sildil tõstab kannu intelligendi välimusega mees (selle seeria teistel siltidel on nii proletaarseid kui militaarseid tegelasi). Helepruun vaht moodustab sõrmepaksuse püsimatu kihi. Õlle värvus - kirkalt punakaspruun. Aroom on meeldivalt pähkline ja hapukas-karameljalt leivane.


Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-hapukalt karameljas. Keskmaitse muutub pähkli-liivataignaküpsise taoliseks, kergelt kaneeliseks ja õrnalt vürtsikaks. Lõppmaitse meenutab õrnalt pähklikreemi ja ploomiveini. Järelmekk ... noh mis sa ütled ... no pähkline, noh :)


Keskmise kehaga, nõrgalt karboniseeritud paletiga, magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusa buketiga väga nauditav rüübe, mille kõrvale oleks paras pakkuda pähkliküpsiseid või siis satsivit,
-------
pilt siit

No comments:

Post a Comment