Saturday, February 15, 2014

Heelch O’ Hops

Heelch O’ Hops (Anderson Valley, USA). pdl 0,33 l. alc 8,7 %vol. liigimääratlus: topelt-IPA. Ratebeer
pakub 95 ja beeradvocate 85 punkti!!!

Tootjainfo: "Robust. Brewed with a “heelch” (that means “a lot” in Boontling) of Columbus, Chinook, and Cascade hops, our double IPA has a palate pleasing bitterness that is artfully balanced with a full-bodied malt foundation. With a deep color of polished brass and a nose that sings of pink grapefruit and redwood needles, the rich biscuit-like malt flavors are intertwined with hints of vanilla, mangoes, and peppercorns leading to a deep, warming finish.
MALTS: Pale Two-Row, Victory
HOPS: Columbus, Chinook, Cascade"

Väike lihtne pudel, sildil selle pruulikoja tunnusloom - sarvedega karu. Õrnalt kreemikas väga tihe vaht täidab üle poole klaasist ning jääb sinna. Õlle värvus - kirkalt oranži helgiga kuldkollane. Aroom mõjub kui päikesest nõrguv troopiline kokteil, täis mangot, ananassi ja aprikoosi.

Esamemekk on keskmisest tihkem ja intensiivselt mõrkjas-vürtsikas. Keskmaitse paneb sügavalt sisse hingama ja vaikselt inisema - jjjjjustas küll, kui vägev see on! Greipfruut ja rosinad, taruvaik ja mees laagerdunud meloniviilud, kui tohib nii põgusal kirjeldusel peatuda. Lõppmaitse tekitab juba küsimusi, et kas saab minna hullemaks, aga näe saab! Vaigusel pitsitusel ümber keele ei näigi otsa olevat, maitsenäsad otsivad kohta kuhu end ümber registreerida, kuid puuviljaselt mahlast ning vaiguselt kleepjat nestet aina nõrgub nende peale. Järelmekk riputab oma kaabu nagisse ning jääb su suhu korterisse ... noh vähemalt nii pooleks tunniks, mõrrru ja magggus ühekorraga.

Tihkepoolse kehaga, kleepja paletiga, mõrkjas-magus-vürtsikas-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkjas-magusa buketiga KOLOSSAALNE rüübe! Toiduga võite seenele minna. Või metsa. Igatahes siia juurde pole mõtet midagi pakkuda.
-------
pilt siit

No comments:

Post a Comment